Sayfalar

31 Mart 2013 Pazar

Yatmadan önce 100 fırça darbesi


Yatmadan önce 100 Fırça Darbesi İtalya’da 1.000.000 adet satıldı. İspanya Fransa Almanya ABD Kanada Rusya Yunanistan ve İngiltere’nin de aralarında bulunduğu 26 ülkede bestseller oldu. Film hakları Francesca Neri tarafından alındı.
Melissa: Genç bir kız... ve günlüğü: 
Sevgi, aşk, kendine güven, arkadaşlık, cinselliğin keşfi, duygusal gelgitler, arayışlar ve kayboluşlar... Dürüst, açık, çekici, düşündürücü, insanın içine işleyen ve her şeyden öte cesur itiraflar...
İtalyada Susanna Tamaronun kitabı kadar satan bu kitap ailelerin çocuklarıyla konuşmadıkları, öğretmedikleri tek konudan söz ediyor: Cinsellik!...



Popülerliğinden ötürü ve bir ablamın boş boş duran kütüphanesinden (kendisi kitap okumayı sevmez ev sahibi bırakmış öle gitmiş ne edersen et kitapları demiş tabi bende durur muyum ? hepsini aldım :) )
aldığım aşırdığım bir kitaptı hadi bi okuyayım dedim.Vay be demez olaydım dedirtti bana o nasıl bir kitap o yaşta bir genç kız onca erkekle ilişki tuhaf!!! çünkü sanırım aile eğitimi yok ,bazı ahlaki yargılar yok.Bu kitap benim için ibretlikti.Aile eğitiminin ne denli önemli olduğunu,cinselliğin de gerekli olduğu ama yeri ve zamanında yaşanması gerektiğini çocuklarımıza,kızlarımıza öğretmemiz gerektiğini gösterdi ki ben Türk kızlarının bu derece ufak yaşlarda bu şekilde yetişebileceklerine inanmıyorum yabancılarda olur anca diyecem şimdi beni ırkçılık yapıyorsun diyeceksiniz...Ama bizim bazı değer yargılarımız bambaşka bana göre.
Alıntı yapmadım çünkü baştan sona cinsellik içeren cümleler ve olaylar var.He beni sarsmadı ,şaşırtmadı çünkü o tarz bir kitap olduğunu duymuştum.
okudum ve bitti : Boş ve gereksiz bir okumaydı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlamanız beni sevindirecektir