Sayfalar

1 Ekim 2013 Salı

PTT Beykoz Şubesi Müdürüne Teşekkürler

Ptt Genel müdürlüğüne kitap kampanyası için çok teşekkür ediyorum biz okuyan insanları düşündükleri ve bu kuponla kitap gönderisi yapma kampanyasını başlattıkları ve sürdürdükleri için taktire şayan bir iş yapmaktadırlar kendi yorumumca.
Normal kargo şirketlerinden daha sorumluluk sahibi ve daha düşünceli davranmışlardır.
Gel gelelim ki sadece memurların bilmemesi duyurudan haberdar olmaması ve öğrenmeme konusunda derin bir istek ve ısrar beslemeleri üzerine kampanyadan çoğu arkadaşımız şikayet ya da başka yollarla yararlanabiliyor ya da hiç yararlanamıyorlar.
Eğer ki belli bir süre için yapılmışsa bu kampanya orda ki duyuruya kampanyanın süresi eklenmelidir diye düşünüyorum he süre konulmamış ve devam eden bir duyuru,kampanya ise bunu bilmemek birşey değildir öğrenilebilir ben çalıştığım kurumda birşeyi bilmiyorsamda öğrenebileceğim insanlar varsa hiç burnu büyüklük yapmam ararım sorarım öğrenirim,millete hizmet veriliyorsa memnuniyet çok önemli 
Ki bugün ptt den şikayetim üzerine mail aldım Beykoz şubesi Müdürü Ali Beye burdan çok teşekkür ediyorum gümüşsuyundaki sıkıntımla bizzat ilgilenmiş ve beni telefondan aramış bilgilendirmek için ben müsait olmadığım için açamamıştım ama bugün kendisi ile çok hoş bir sohbet gerçekleştirdik sorunumuzu konuştuk ve kendisi memurun uyarıldığını ve bilgilendirildiğini bundan sonra kitap gönderilerimi yapabileceğimi söyledi.

Ben bir öncülük ettim Ali Bey de bana destek oldu bir müdür olarak Türkiyemin memuru ve vatandaşı olarak görevini aldığı parayı son kuruşuna kadar hak ettiğini ispatladı ve halen böyle birilerinin olduğunu bilmek beni son derece gururlandırdı.Allah razı olsun kendisinden.

Ptt Beykoz Şubesi Müdürü Ali Beye sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı iletiyorum.


PTT kargo kitap kampanyası için kod gerekmektedir. 

Tek kitap için : 401280698 tek kitap için 2.5tl veriyorsunuz.

Çoklu gönderim için: 100128070 yüzde 50 indirimli oluyor.


"Kitap Taşıma Kampanyası" PTT'nin 2012 yılında başlattığı sosyal sorumluluk projelerinden biridir. İşleminizi yapacak kişiye bunu iletin ve danışabileceği üst makama sormalarını rica edin. Çünkü habersiz memurlar olabiliyor.

İlgili kampanya sayfasına ulaşmak için; ptt.gov.tr adresine girip "sosyal sorumluluk" sayfasına geçin ve oradan yıl olarak 2012'yi seçin altta kampanya detay sayfasına bir bağlantı çıkacaktır. Bunu da yetkili kişiye gösterebilirsiniz.



bu kampanya sadece kitap gönderimleri için geçerlidir başka şeyler gönderimleri için değil...

9 yorum:

  1. Peki kuponla gönderim hakkında bilgi verebilir misin bana?

    YanıtlaSil
  2. tabiki tek kitap gönderimi için şu kodu vereceksiniz diyeceksiniz ki kitap gönderimi yapmak istiyorum indirim kuponu kodum budur diyeceksin yollayacaksın şube de bilen memur yoksa bile bilen birisini ana şubeyi aramasını rica et aramıyorsa ptt nin sitesinden gerekli şikayetler yapılabilir.Allah razı olsun benim beyoz müdürü çok ilgili çıktı.inş sen öyle birşeyle karşılaşmazsın kuponları da konuya ekleyeyim ben ordan alabilirsin ebrucum

    YanıtlaSil
  3. Müdürü tebrik ederim :)
    Seninde haklı olduğunu anlamaları da ayrıca çok sevindirici :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen şükürler olsun anlaşıldı haklı olduğum müdür bey de iyi insan çıktı ilgilendi saolsun

      Sil
  4. İyi ama ben bu kodlar olmadan da aynı şekilde gönderebiliyorum?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. demekki size direkt kampanyayı uyguluyorlar bize o şekilde etmiyorlardı

      Sil
  5. Bu arada açıklamanız için çok teşekkürler sinem hanım

    YanıtlaSil
  6. Pttkitap için gitmiştim en son pttye.. İndirimli olan bulamadığım kitaplar vardı. Memurların dünyada haberi yok. Müdürümüz biliyor oda izinde deyip geçiştirdiler beni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte malesef olabiliyor böyle şeyler.çok fazla işlem var ptt de görevleri çok fazla ama elbette ellerinden geldikçe tamamlamaları en iyisi ,ki şuanda bence en iyisi maddi açıdan ptt

      Sil

Yorumlamanız beni sevindirecektir