Sayfalar

7 Mayıs 2015 Perşembe

Ay Aşkları / Kemal Selçuk

Alıntılar

Amsterdam ile Ay arasında;insanın düş ile gerçek arasında bir fark olmadığını görmesi kadar bir fark olmalı.Çünkü düş de insan içindi,gerçek de öyle.Nereye gidersen git ,düşlerini de beraberinde götürüyorsun.Peki gerçekleri?

Nedendi bu tutku? Tutku değil mi sonrasında insanı üzen,çocuklaştıran.Çöle dönüyor insan hayallerini yitirince.

Yer çekimi yenildiğinde,o gün,işte o gün şu kalbime bir hançer gibi saplanan hilali söküp atacağım.Çünkü aşkı yenmek,yer çekimsiz bir dünyada yaşamakla başlar.

Ona baktım,ona o gün görerek baktım, bir gün çekip gideceğini bilerek.Zaman ,insan olmalı.Ya da insan,zaman.Kayıp giden yalnızca onlar.Anılarsa kadim dostlar.



Yeni kitap alışverişimde hiç ismini duymadığım güncel olmadığını düşündüğüm bu kitap kalbime kalbime işledi.Sevdiklerine kavuşamayan erkeklerin romanı bu.Erkeklere özellikle tavsiyemdir,aşk dolu,acı dolu ve duygu dolu bir roman.Ben hiç bu kadar zevk alacağımı bu kadar hoşuma gideceğini sanmamıştım ,özellikle günceller listesinde olmayan kitapları keşfetmeyi çok seviyorum,bu kitap sizlere de tavsiyemdir.1 günde bitirdim kitabı.





4 yorum:

  1. Ben görmeyeli buralara olanlar olmuş. Çok güzel olmuş blogun.

    YanıtlaSil
  2. çok çok seviniyorum böyle beğenilince zeynep saolsun bedava yaptı şablonu bana verdi ....bende hemen atladım bana ver ne olur diye :D ufak bir kardeşimiz ama çok güzel tasarımlar yapıyor beğenmene çok sevindim özellikle sizin fikirleriniz benim için çok önemliydi sürekli gelenlerin rahat okumaları çok muhim

    YanıtlaSil
  3. ismi de kapağı da konusu da güzelmiş yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen cnm kapağını bende çok beğendim almam da etkili de oldu

      Sil

Yorumlamanız beni sevindirecektir