Sayfalar

17 Aralık 2015 Perşembe

Antik Acılar / Sunay Akın



Sunay Akın benim için özel ,bu sene yine gidemedim imza gününe ama elbet bir yerde karşılaşacağım inş. ölmeden....
Ama hocam intagramdan bana yazdı varya dünyalar benim oldu resmen..Gitmiş kadar oldum ,canın sağolsun yine bir yerlerde karşılaşırız elbet kardeşim dedi o anda görseydiniz beni :) uçuyordum başka dünyadaydım :)



ölmeden evvel yapacaklarım arasında onunla tanışmak ertelememem lazım onu da biliyorum




Bu kitap bir şiir kitabı ,55 sayfa Türkiye İş Bankası Yayınlarından çıkmış.
Kafiyesiz,senden bizden hepimizden duyguları içinde barındıran kısa ve öz şiirlerden oluşuyor.13 den 20 yaşa kadar olan kişilerin şiiri sevmeleri için bir adım olacağını düşünüyorum bu kitabın.Ayrıca denize olan tutkunluğumuzda benziyormuş,"deniz sever bendeniz" dizeleri gönlüme taht kurdu.

Daha çok düşünce ve duyguları yoğun hissettiren şiirler var içinde.Alıştığım bir tarz değildi ama ben çok seviyorum hayatın ta içinden olan şiirleri ve hepsi de bir şeyler anlatır bize ,aaa evet ya cidden öyle dedirtir ya işte Sunay hocamın da şiirleri aynen böyle.
      Fazla aşırı dinci,açık görüşleri olmayan yani mesela çarşaf konusunda mesela içki konusunda vs. kesin keskin düşünceleri olan kişilerin hoşlanmayacağı bir iki şiir var ama bu hocamın güzel yazmadığını göstermez ben çok severek ve beğenerek okudum.

    Ayrıca tüm dünya görüşlerine açık oluğum için bu kitaba bayıldım sizde muhakkak kütüphanenizde bulundurun her gece bir tane okuyun ruha iyi gelir şiir.

9 yorum:

  1. okumadığım bir yazar ama sen böyle sevgiyle bahsedince çokça merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok bilgilendirici çok güzel kitapları var mutlaka okumalısın romanlarından başla derim onun bilgi birikimi çok değerli Allah onu bu ülkeden eksik etmesin bende oyuncak müzesine gitmek çok istiyorum

      Sil
    2. Oyuncak mı müzesiiiii ♥_♥

      Sil
    3. evet en sevdiğim şeyler oyuncaklar halen çocuk ruhu taşıyorum da :D oyuncak müzesini de çok görmek istiyorum

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. beykozdamı ?ben çekmeköydeyim artık :) çok hızlı yer değiştirme özelliğim var

      Sil
    2. yok yok kelime oyunu işte :) hallettin yerleştin he hayırlı olsun. :)

      Sil
    3. :):) yorumların beni benden alıyor ya eksik olma emi

      Sil
  3. Ben oyuncak müzesine gittim ama orada değildi :( orada olduğunda ziyaretçilerle bir hayli sohbet ediyormuş. Bu ülkenin önemli bir değeri kendisi.

    YanıtlaSil

Yorumlamanız beni sevindirecektir