Sayfalar

20 Aralık 2013 Cuma

Atatürk Çiçeği

Dün canım eşim eli kolu dolu geldi beni çok şaşırttı hiçbir şey yokken bana bu güzellikle gelmesi çok hoşuma gitti

geçende Atatürkle ilgili bir belgesel izlerken kendimi tutamadım ağladım
içimde bilmediğim farklı bir duygu var anne tarafımın Mısırda kurulan ilk Türk devletlerinden olmalarından mıdır ? bilemiyorum fakat çok duygulandım dünde akşam Devrim 'i izledik harika bir film di herkese tavsiye ederim Türkün gücünü azmini zaferinin göstergesidir her ne kadar devrim yolda kaldı dense de yapılmış ve halen günümüzde çalışan bir araç ve bence yabancı araçlara bin basar benim gözümde.

bu duyguyuda bildikleri için mani olmuşlar ya zaten .Çünkü Türk otomotivi varken gidip yabancıdan otomobil almaz benim milletim bunu bildikleri içinde mani olurlar ki şaşmamak lazım .
Neyse gelelim benim Atatürk çiçeğime

6 yorum:

  1. Çiçeğin çok güzel.
    Evet o filmi bende izlemiş ve çok hayıflanmıştım ama hep önümüz kesildi.
    Bizim hiç bir ülkeden eksiğimiz yok ama rant sağlamak adına hep yabancılara yaptırılıyor.
    Ne diyelim.
    Olacak elbet bir gün ...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen ablacım inş dileğim Türklerin artık hiçbir şeyden korkmaması kendini gerçekten kötü hissettim o filmi izleyince hayıflandım sinirlendim,gururlandım.... sevgilerimi yolluyorum güzel yorumun içinde çok teşekkür ediyorum ablam.

      Sil
  2. Bu çiçek çok güzelmiş bayıldımm.. ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bakımını yeni yeni öğreniyorum ama bakalım bende bayıldım harika bir şey yaprakları alev rengini aldığı için alev ismini taktım ona :D

      Sil
    2. valla sana söledim şanslsın diye benim kociş getirdi şaşkınlıklar içinde kaldım iyimi :D sanki bilerek gibi oldu ama inan ki haberim yoktu kız :D bir iki dk ölece kalakaldım kapıda :) :) ayyy bu ne güzel birşeydiye sonu gelmedi hehe :D adam alcana da pişman olmuştur :)))

      Sil
    3. İsmi çok yakışmış çiçeğe çok beğendim.
      Emin ol ben de eşim bana her çiçek alışında senin gibi çok şaşırıyorum. Ama hakikaten eşin hakikaten içinden geçenleri duymuş gibi olmuş kalp kalbe karşıymış derler ya ondan sanırım. Daimi olsun diyelim dimi. :)

      Sil

Yorumlamanız beni sevindirecektir