Sayfalar

11 Mart 2013 Pazartesi

Aspendos'tan Yeni İki Kitap Geliyor



Aspendos Yayınevi çıkaracakları Bavuldaki Çocuk ve Aşka Merhaba kitaplarının tanıtımını yaptılar.Merakla bekliyoruz okumak ve yorumlamak için.Heleki Aşka Merhaba ismi ile de çok ilgi çekeceğe benziyor.
Tabiki Bavuldaki Çocuk da aynı orjinallik de bu güzel kapağı ile şimdiden kendini merak ettirdi benim nezdimde.



Gelelim Tanıtımlara Aşka Merhaba



Yirmi dokuz yaşındaki Lola Watson’ın hayatı iyi gidiyordur: Mükemmel arkadaşlarıyla mutlu bir bekâr hayatı vardır, popüler bir dergide hep hayal ettiği işi yapıyordur ve büyük teyzesinden çok güzel bir evin kendisine miras kaldığını öğrenmiştir. Yeni komşuları fazla cana yakınlarsa ne olmuş yani?
Kız arkadaşı tarafından kapının önüne koyulan lise arkadaşı Hubert beklenmedik bir şekilde Lola’nın yanına taşınana ve kız kardeşi Mindy düğün tarihini Lola’nın otuzuncu yaş gününe aldığını açıklayana kadar mükemmel giden hayatında birdenbire çatlaklar oluşmaya başlar. Ancak yakışıklı ve esrarengiz Ryan Moriarty ile tanışınca Lola, kendisini kız kardeşinden bir adım öne geçirecek ve hayatına renk katacak mükemmel erkeği bulduğunu düşünür.
Karen McQuestion, kendisiyle dalga geçen Lola’nın başı çektiği eğlenceli bir romantik komedi sunuyor.
Aşka Merhaba, en derin sevginin ve gerçek dostluğun bazen hiç beklemediğimiz bir yerde – burnumuzun dibinde olduğunu bize hatırlatıyor.



 Bavuldaki çocuk ve Aşka merhaba 13 mart çarşamba günü tüm kitapevlerinde olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlamanız beni sevindirecektir