soğan
sarımsak
ekmek içi
azıcık sıvıyağ
kaşar rendesi
tuz(köfte için)
aynı köfte yapar gibi tek fark azıcık yağ olmasıdır köfte yapıyoruz içli köfte yapar gibi ortasını avuç içimizde baş parmağımız yardımıyla çanak şekli veriyoruz....siz resimdekinden daha büyük de yapabilirsiniz ki öyle yapın pişince onlar biraz ufalıyor benim ilk deneyimim di fotoğrafladığım.200 derece ısınmış fırına atıyoruz 15 dk sonra bakıyoruz muhtemelen pişmiş olur duruma bakın ,daha sonra rendelediğimiz kaşarları çanak köftelerin içine bolca koyup fırına veriyoruz tekrar üstü kızarana kadar bi beş dk falan daha pişiriyoruz.Ben az pişirdim çünkü eşim gelince tekrar bi ısıtacağım fırını o sebeple tam olarak kızarmadan aldım.Siz misafiriniz varsa zamanı tamsa nar gibi olunca kaşarlar alın ama çok fazla tutmayın çünkü köfteler sertleşir,
Üstüne isteğe bağlı servis ederken kırmızı pul biber atılabilir.
Afiyet olsun
Sinem'ciğim Merhaba;
YanıtlaSilNasılsın? blogunda bazı bölümlerde fotoğraflar çıkmıyor, bir problem mi var? Bir bak istersen
Sevgiler
malesef öyle oldu başka mail adresi açtım başka mail adresine aktardım tüm blogu o sebeple kayıplar oldu gerçi resimlerin bazılarını alma şansım oldu. bulursam o eksikleri pc de resimleri gördükçe düzeltiyorum ,çok ama çok tşk uyarınız ve nezaketiniz için sevgilerimi yolluyorum
YanıtlaSilBloguna sık sık bakıyorum, hele banner çok hoşuma gitti. Fotoğrafları göremeyince hatırlatayım dedim, bazen kendimiz görmüyoruz, rica ederim. Ben de yanıtın için teşekkür ederim.
YanıtlaSilBende sevgilerimi yolluyorum sana :)
banneri shemellon diye bir arkadaşım var ona yaptırdım saolsun çok beğenildi arkadaşlarım tarafından bende zevkle kullanıyorum
Silçok teşekkür ederim çok naziksiniz.bnde fazla nete gelemiyorum ama fırsat buldukça takip ediyorum sizi
YanıtlaSil