Sayfalar

24 Mayıs 2013 Cuma

Vikitap / Kitap Severler için Sanal Kütüphane

Kitap Severler için Sanal Kütüphane Vikitap! artık bende oradayım.



Vikitap, Kitapseverler için Sanal Kütüphane Servisi, Otomatik Tavsiye Sistemi ve Sosyal Platform!
http://www.vikitap.com/

Tek Adımda Online Kütüphanenizi oluşturun!

Kütüphanenizi oluşturmak için "Kitap Ekle" ile kitaplarınızı eklemeye başlayın. Bulmak istediğiniz kitabı aratın, arama sonuçlarından görmek istediğiniz kitabı seçin ve tek adımda kitabınızı kütüphanenize kavuşturun :)

Ne Okusam Derdine Son Verin!

Okuduğunuz kitapları puanlayın, favori yazarlarınızı seçin, arkadaşlarınızı takip edin, size özel kitap tavsiyelerimizden yararlanın.

Kitaplarınızı dilediğiniz gibi Listeleyin!

Özel listeler oluşturabilirsiniz kendinize!

Yorum Yapın, Puan Verin, Tartışın, Paylaşın!

Kitaplarınız hakkında yorum yapıp puan verebilirsiniz. Kitaplarla ilgili tartışmalara katılarak arkadaşlarınıza önerebilirsiniz.
Kitaplarınızı vikitaptaki sanal kütüphanede görmek çok güzel Okuduğum ya da okumak istediğim kitapları diğer üyelerle paylaşıp değerlendirmeler yapmak, anketlere, quizlere katılmak. 
Tek yapmanız gereken üye olup, Kütüphanenizi oluşturmak.

2 yorum:

  1. Vikitap'tan bloguma "Şu an ne okuyorum?" eklentisini yapamıyorum bir türlü. Bilgi vermeniz mümkün mü ne yapmam gerektiğine dair?

    YanıtlaSil
  2. “Eğer okuduğumuz bir kitap bizi, kafamıza vurulan bir darbe gibi sarsmıyorsa, niye okumaya zahmet edelim ki?"der Franz Kafka. http://kitaplar.in/ Hafızaların en güçlü yerine miras bırakıyor ve siz kitapseverleri tek çatı altında buluşturuyor.
    Okuduğunuz kitapları sisteme ekleyip, yeni çıkan kitaplar hakkında değerlendirme ve oylama yapabileceksiniz. Mamafih; Kitap arkadaşlığı kurabilir, kitaplarınızı ücretsiz olarak takas edebilirsiniz.
    Umut belki gelecek sayfadadır..

    YanıtlaSil

Yorumlamanız beni sevindirecektir